• Adresa

    Automatické mlýny, Pardubice I 1962, 530 03 Pardubice
  • Webové stránky

    https://www.sferapardubice.eu/
  • E-mail

    info@sferapardubice.eu
  • Telefon

    605 382 823

Vzdělávací centrum SFÉRA je místem, kde se setkávají minulost a budoucnost, kde se tradice snoubí s moderními technologiemi, kde se stírají hranice mezi fantazií a realitou a otevírají tak dveře vaší představivosti dokořán! Bez ohledu na vaše zájmy a dovednosti zde naleznete širokou škálu aktivit, ze kterých si vybere každý. Od tradičních řemeslných prací, jako je práce se dřevem nebo kovem, po moderní technologie, jako je 3D tisk nebo programování.

SFÉRA nabízí vzdělávací programy pro děti, mládež i dospělé. Dopoledne je vzdělávací centrum přístupné pro mateřské, základní i střední školy, odpoledne, do futuristicky řešené budovy v rámci areálu Automatických mlýnů, přicházejí děti i dospělí na inspirativní a unikátní kroužky a kurzy. V podvečerních hodinách se tu veřejnosti nabízejí popularizačně-naučné přednášky a otevřené dílny. A to není vše!

SFÉRA je domovem Vědy na kouli/ Science on a Sphere, kde se každý měsíc probírá nové fascinující téma související s životem na Zemi i v celém vesmíru. Pro nejmenší návštěvníky ve věku 5 až 7 let je připraveno Sférické hřiště plné nevšedního vybavení. Každý víkend v rezervačním systému vzdělávacího centra naleznete připravené programy v dílnách, laboratořích, u Science on a Sphere i na Sférickém hřišti. SFÉRA je otevřena všem generacím sedm dní v týdnu!


Sdílet